2021-06-14 206 瀏覽
二人餐288好抵食,有burger x 2,french fries x 1,雞翼 x2,coke x 2。本身呢個fix 咗跟和風薯條,佢好好人免費幫我哋轉做黑松露薯條,我地再另加一個鴨油薯條。1. 薯條 👌薯條極大份,冇可能食得完。黑松露薯條難得唔係點松露醬同落松露粉,又幾香松露味。鴨油薯條螺旋切勁大舊。但恕我直言佢啲薯條質感好唔薯條,硬崩崩咁我更prefer 稱之為炸薯仔。2. 乾式牛肉煙肉漢煲👌乾式係冇咁油㗎的確,肉味都好重,煙肉煎到好脆。只係太過咸😂 食到人瘋狂隊可樂。3. 雞翼👎完全冇味,要自己另加醬,食jollibee 仲好。唔好為咗兩隻雞翼叫二人餐,冇可能食得曬,同埋唔好食。————————————————————————總結:好飽肚,二人餐夠四人食,漢堡唔錯,其他可免。

1. 薯條 👌

2. 乾式牛肉煙肉漢煲👌

3. 雞翼👎

————————————————————————
總結:

好飽肚,二人餐夠四人食,漢堡唔錯,其他可免。