2015-02-03 3489 瀏覽
食物質十分一般, 連推介的乳豬飯梅既............一行人四個人坐低食野, 諗住佢有熟食同生食可以岩各人口胃。點知每樣熟食都係一試難忘, 例如咖哩豬軟骨, 豬軟骨有豬軟骨味, 咖哩味, 原全無一齊煮過甘。紅酒牛尾, 牛尾的確好大件, 但個汁唔知咩黎。仲有個唔知咩蝦, 隻隻都梅既...另外刺身係跟人數計算, 你幾多人比幾多塊你, 不過刺身算係好, 起碼無臭味...秋刀魚可以連劏都唔劏, 就甘煎, 我覺得佢連洗都無洗...乳豬飯講到好勁甘, 皮係幾脆, 飯係夠味, 但係乳豬係梅既, 唔知正宗既係咪都係甘。 如要去依到食野既話, 我覺得依幾樣野係可以食, 罐頭粟米粒, 雪榚杯, 刺身

2015-01-30
生日