2022-01-21 1039 瀏覽
我覺得係香港最好食嘅烤肉店😝😝😝🥩門面好靚好吸引,好有日本感覺,啲牛勁勁勁高質~❁ 大判燒黑毛和牛西冷 $178呢個應該係必嗌,黑毛和牛脂肪分佈平均而且細密,薄薄地,紋理靚。仲有個靚仔staff幫我地燒😝配上溫泉蛋,牛味香肉質軟,入口即溶,好好食😊❤️大推!❁ 樁2人前 $698呢個set有齊牛、雞、蝦🦐勁豐富。睇餐牌以為好細分會唔夠食,點知上到枱嚇親我,勁大份,而且款式多😝❤️❤️❤️黑毛和牛裏腹柳小排,脂肪呈雪花狀態,油脂充足,本身已經蘸上了特製醬汁,配飯好正。特上牛胸腹,油脂感爆發,肉質細膩,嫩而多汁😆海老大大隻,有手掌咁大😱蝦肉彈牙結實。若鶏雞脛柳十分之嫩,咬落去有少量軟骨,口感有層次。牛舌比平時食的厚身一點,軟嫩多汁。牛腸配上香濃醬汁,極其肥美,油份充足,勁香口。❁ 美國穀飼牛盛合 $188Lunch set來講好抵食,有飯、味增湯、沙律、小食、甜品,仲有埋野飲🙈🙈🙈勁多野食。牛肉份量多,牛味比脂肪味更濃郁、突出。甜品有雪米糍同杏仁奶凍,奶凍香滑,杏仁味勁香😳好正,如果有多幾份就好。職員非常之細心有禮貌,除咗幫我地燒之外😊上餐快,亦會主動幫換燒烤網。抽風系統超勁,食完唔會成身油煙味,

❁ 大判燒黑毛和牛西冷 $178

❁ 樁2人前 $698

特上牛胸腹,油脂感爆發,肉質細膩,嫩而多汁😆
海老大大隻,有手掌咁大😱蝦肉彈牙結實。
若鶏雞脛柳十分之嫩,咬落去有少量軟骨,口感有層次。
牛舌比平時食的厚身一點,軟嫩多汁。
牛腸配上香濃醬汁,極其肥美,油份充足,勁香口。

❁ 美國穀飼牛盛合 $188

職員非常之細心有禮貌,除咗幫我地燒之外😊上餐快,亦會主動幫換燒烤網。抽風系統超勁,食完唔會成身油煙味,整體感覺好高質🥰!!!
  • 大判燒!黑毛和牛西冷
  • 黑毛和牛腹柳小排