2023-01-22 420 瀏覽
其實我一直都光顧,覺得味道好味。 但今日初一光顧,係超級難食。 可能新年多人買外賣,佢唔夠貨。 佢個湯底係我食過咁多次黎講,係超難食。 我估個湯底溝左勁多水,多水到我一飲落口,係完全食唔出有喇沙味。 唔講以為係飲緊清水。 真係溝水溝到超誇張。 唔該店員溝水後試下味啦。 咁都賣得俾人嘅。 新年加一元,唔係問題。 但俾返原本質素。 唔。唔好俾溝水湯底呀。 完全係無味,辣味都無囉。 淨係得個顏色呃都人。 你哋要諗下,喇沙湯底係幾濃味。 佢要做到無味,相信真係溝大量嘅水。所以奉勸大家, 新年期間真係唔好光顧。 除非你覺得食無味,水味嘅湯底okay 嘅話。 新年期間真係唔好光顧。。 新年期間真係唔好光顧。。 新年期間真係唔好光顧。。 如果想試佢原本質素,新年後試希望佢係有返質素。

如果想試佢原本質素,新年後試希望佢係有返質素。
2023-01-22
外賣自取