成日行過都覺得鋪面好靚,勁有日本當地居酒屋既感覺🇯🇵 除左裝潢靚,估唔到食物又幾高質喎😋 我地仲嗌左枝清酒🍶(人人都有得自己揀隻靚靚清酒杯😍) 一邊飲一邊享受美食😎二人前dinner set $368/位胡麻豆腐沙律好清新既一個沙律🥗 雖然胡麻醬撈咩都好食,但不得不讚個豆腐好好食,豆味好濃😋廚師發辦刺身拼盤 (4款)4款刺身都好新鮮,仲有我最愛既甜蝦、帶子,塊塊都係厚切🤩 口感一流👍廚師發辦串燒 (6款)由左至右: 雞軟骨、雞頸肉、蘆筍😻 雞軟骨表面微微燒焦,好香口😍 雞頸肉比較少食,估唔到係咁爽口,配上甜甜地既醬汁,好好食🤤 燒蘆筍都好juicy,正😬雜錦天婦羅食居酒屋又點少得天婦羅🍤 依個雜錦天婦羅有蝦、茄子、菇、南瓜🎃 脆漿恰到好處,唔會太厚,薄薄一層好夠脆😙蒲燒鰻魚飯本身睇menu覺得依個二人餐未必夠飽😂 但原來食到last依個蒲燒鰻魚飯都已經幾飽下🙊 蒲燒鰻魚好正,一啲都唔腥,配上鰻魚燒汁,撈飯一流👍甜品最後食埋軟心朱古力蛋糕,剛焗起熱辣辣,又唔會太甜🍫

二人前dinner set $368/位

胡麻豆腐沙律

廚師發辦刺身拼盤 (4款)

廚師發辦串燒 (6款)

雜錦天婦羅

蒲燒鰻魚飯

甜品
最後食埋軟心朱古力蛋糕,剛焗起熱辣辣,又唔會太甜🍫
2021-11-16
  • 二人前dinner set