2009-06-27 36 瀏覽
尋晚已經同個frd 睇定第一城有咩食~睇左lei間發覺裝修幾靚~就黎左lei道啦!個環境真係幾得~~好舒服~坐左o係窗口位~望下餐牌~wa!咁平既@@一碗粉~睇下咩湯底~除左冬蔭公湯底係$22蚊外~其他都係$18蚊!可以揀一樣送同埋有野飲~~d小食仲平!!蝦餅~魚餅~仲有幾款唔記得係咩~~都係$12蚊~有兩塊~炒菜就$15蚊~~跟住就同個frd叫左兩碗粉~(佢係冬蔭公湯底)~一碟炒菜~一碟魚餅~兩野飲杯豬扒豬骨湯底金邊粉(我)---一黎到...好大碗!$18蚊仲想點??味道ok 既~朋友果碗冬蔭公生牛肉河粉---我見平時食野咁奄尖既佢都無彈~咁應該ok 既!清炒菜心 --- 個味道唔知點咁~d菜有小小老魚餅 --- 好好食~!!下次一定會再叫!$12蚊好抵食xDD凍菊花蜜(我) --- 淡...應該落多D蜜 凍洛神花蜜 --- 個味好似利賓立~~不過都係淡兩個人埋單$78蚊~一定會再黎食!

清炒菜心 --- 個味道唔知點咁~d菜有小小老

凍菊花蜜(我) --- 淡...應該落多D蜜

凍洛神花蜜 --- 個味好似利賓立~~不過都係淡

兩個人埋單$78蚊~一定會再黎食!
2009-06-25
  • 魚餅