2015-08-26
劣到一個點......(本身冇諗住寫食評 相不多 實在太嬲 破壞晒當日氣氛)平有係九龍灣都有食開金拇指米線 都不錯... 甘岩見團購有雞煲放題(2個半鍾)係觀塘OR紅磡本著好奇心一試亦無妨......省略數百字粗口團購睇都幾吸引~點知.XXXXX(省略數百字粗口)認住個門口(觀塘分店)~有伏一入到去 企係收銀處等職員(5分鐘都冇人), 橫掃全場得2個職員(後來多2個 還可以) 做餐死 完全冇職員有空閒時間處理門口的客人。眼見都有空位 唯有同友人 自己搵位坐底 然後"呼叫"了一下 唔該 落左小辣雞煲係等雞煲來就巡視 有乜配料熟食係空空的 有堆炒麵、涷櫃直頭有"不熟悉的味道" 零零丁丁得雞子幾粒 一堆不知名的食肉(冇標示名字) 腸仔幾條 菜數塊(冇影相)雞煲終於來啦煲就好大個.雞就DD味道也不是入口即吐果種 由於是半自助式,但係又冇問肥牛放出來,原來肥牛係要叫待應先會找比你涷櫃添左D食材 就去去就回 拿了數條菜回來有點兒污漕 拎左碗水 沖沖先放落去 睇睇碗水食得更不安心了食左半個鐘唔知有冇就走了 (友人話當200蚊掉左落咸水海 我就覺得寧願沒有擁有過呢200蚊)出世以來最最最劣的雞煲 絕對
(本身冇諗住寫食評 相不多 實在太嬲 破壞晒當日氣氛)
本著好奇心一試亦無妨......省略數百字粗口
係等雞煲來就巡視 有乜配料