是日好姊妹生日,見到IG有呢間咁特別嘅咖啡店於是就提早book咗去呢度食。去到當日見到都full好彩有訂到枱!佢哋選擇都幾多仲有好多特別嘅意粉,同一般咖啡店都好唔同,好有心思! 今次同朋友就叫左個生日漢堡同川味菜脯辣炒意粉,生日漢堡就夠晒吸睛啦,一出黎隔離枱都會望住哈哈,我同我朋友都勁開心!至於個意粉軟硬度適中,有咬口最怕食到嗰啲意粉係斷晒,意粉偏向濃味,亦好夠辣,非常惹味食唔停口!中段發生左個小插曲聽到隔離枱投訴話啲意粉未煮熟,我同我朋友都忍唔住笑左,其實意粉正常係應該有咬口,只有食開茶記,唔識食既人先會話未熟lol咩叫al dente... lol 真係笑死隔離枱仲要講野勁大聲,擺明係新移民個種人,超冇文化既人,完全唔理其他客人既感受!呢種行為真係好討厭。。。。呢到service都幾好,侍應會有幫我地開門等等,非常friendly! 推介!
去到當日見到都full好彩有訂到枱!

咩叫al dente... lol

生日漢堡