2023-02-18 179 瀏覽
主打創意日式料理同卷物既「古今二」,裝修充满日式fusion 居酒屋既感覺🎏🏮▫️龍卷風沙律 ($76)龍卷風分量好多有氣勢,堆到好似火山咁高🌁材料有海量既蟹柳,蟹籽,中華沙律,生菜同薯片脆片 mix埋一齊🥗而沙律伴上有小小微辣既醬汁,好fresh 又開胃食到停唔到口😋▫️金龍卷 ($98)上枱時有驚喜成條長長既龍🐉🍣擺盤好精美!!金龍卷上面鋪有厚切既三文魚中間卷住炸蝦同芝士,芝士個味道好突出🧀三文魚同炸蝦既比例剛剛好,層次豐富,呢個要推介🥰▫️煙花($108)人氣卷物煙花由辣味三文魚,辣味吞拿魚同芝士組成,睇落好大堆頭🥰表面佈滿大量既吞拿魚蓉,再加少少脆片和蟹子,入口口感都幾豐富又幾好得意😋而入面就包住辣味三文魚同吞拿魚蓉仲有淡淡既芝士味😋▫️炸軟殼蟹天婦羅 ($88)即叫即炸,脆漿夠晒薄身,食入口鬆脆之餘唔會蓋過軟殼蟹嘅味道🦀內裡軟殼蟹嘅蟹肉鮮嫩可口,超讚♥️

▫️龍卷風沙律 ($76)
龍卷風沙律

▫️金龍卷 ($98)
蝦既比例剛剛好,層次豐富,呢個要推介🥰

▫️煙花($108)
金龍卷&  煙花

▫️炸軟殼蟹天婦羅 ($88)
炸軟殼蟹天婦羅
2023-02-14