新開既小店cafe😍主廚原來係前洲際酒店廚師💫甜品同主菜樣樣都好吸引高質💕店舖細細地 店員服務態度超好 好warm勁有家既感覺🥰我地由1:00 lunch坐到3:00食french toast🙈😜試晒主食同甜品~really highly recommended!👍🏻🍰𝐁𝐚𝐬𝐪𝐮𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐧𝐭 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 $48講左甜品先🤣好大舊! 中間係軟心質地 雖然唔係流心 但好creamy順滑 而且重奶香😍連側邊pay cream都好香濃奶味 絕對唔求其💕🍮𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 $39蛋香味好重😭🤤焦糖醬甜度岩岩好 mix埋食好正😋口感實在而夠creamy☺️暫時食過最好食既焦糖燉蛋❤️🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $893:00pm先會有呀~店員話因為如果要整lunch menu既煎牛/豬扒 個爐就唔可以整french toast住 所以要off lunch先整到🙈用左brioche toast!!😍french toast一定要用brioche先好食😋外層超級脆 中間索滿蛋奶漿 好香又軟綿綿🤤香蕉味好出😂配上earl grey雪糕係無敵咁好食💕(雖然我top 1 french to
Basque  burnt  cheesecake
🍰𝐁𝐚𝐬𝐪𝐮𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐧𝐭 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞𝐜𝐚𝐤𝐞 $48
Creme  caramel
🍮𝐂𝐫𝐞𝐦𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 $39
French  toast
🍞𝐅𝐫𝐞𝐧𝐜𝐡 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭 $89
3:00pm先會有呀~店員話因為如果要整lunch menu既煎牛/豬扒 個爐就唔可以整french toast住 所以要off lunch先整到🙈用左brioche toast!!😍french toast一定要用brioche先好食😋外層超級脆 中間索滿蛋奶漿 好香又軟綿綿🤤香蕉味好出😂配上earl grey雪糕係無敵咁好食💕(雖然我top 1 french toast仍然係nutmad 呢個係第2😜)
Grilled  chicken  thigh
🐔𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐂𝐡𝐢𝐜𝐤𝐞𝐧 𝐓𝐡𝐢𝐠𝐡 $108
Lunch set 包埋湯同sourdough~ sourdough係自家製 外脆內軟熟有口感 帶淡淡酸味👍🏻細微野都做得好好已經好impressive🤩雞髀肉好嫩滑juicy 但雞肉本身唔算入味🙈主要調味來自外面😆雞皮煎到乾身脆卜卜!!唔油膩😚
Basque  burnt  cheesecake
Creme  caramel