1K
2020-01-09 355 瀏覽
最近同家姐去朗豪坊行街🛍見到 i CREMERiA Café 推出左聖誕限定甜品🎄我當然要試下佢全新 Fresh Crepe 系列😍所以揀左 Rose Lychee 同 Berry Chocolate😬Rose Lychee 嘅材料有特製餅皮、黑莓、紅莓、荔枝、原味忌廉、吉士醬、雜莓醬、白朱古力脆脆、玫瑰醬、乾玫瑰花🌹加起來唔會好甜☺️食緊嘅時候仲聞到好香玫瑰味😋感覺清新💨而 Berry Chocolate 以朱古力餅皮包裹住草莓🍓原味忌廉、朱古力忌廉、朱古力脆脆、朱古力醬🍫雜莓醬、焦糖草莓、可可粒🤤面頭仲有粒大大嘅焦糖士多啤梨👍🏻整體朱古力味道好濃😆 忌廉好滑😙兩款都係用上黑金色包裝🤩感覺好高級🤭整體視覺和味覺都💯真係好想快啲試埋嗰三款口味