2021-02-01 93 瀏覽
BOOK 咗星期六下午四點堂食, 可能疫情關係, 就算星期六都唔滿, 入面只有一, 兩枱客. 去到門口已經同我地講限時75分, 其實都冇乜所謂, 依家6點都冇得比堂食啦。不過如果講係平時、正常情況下, 夜晚黎居酒屋食野如果要限時我就唔會考慮了。散叫咗幾樣食物: 青瓜蟹籽沙津- 好食的, 好清新刺身拼盤 $298 - 二人份量, 講真有D貴。但每種刺身都好新鮮串燒 - 好普通, 價錢亦偏貴。 牛舌細舊, 雞腎好硬, 其他都冇映到相, 叫完一轉算了海膽手卷 - 算新鮮, 海膽都算多總括黎講叫試過就算, 價錢偏貴。除咗刺身, 其他都唔算出色。環境係坐得舒服, 如果係午市嗰種買一送一食個快飯我好推介, 但如果想搵間居酒屋, 慢慢咁飲下啤酒食串燒就唔推介要限時既店了。

散叫咗幾樣食物:
青瓜蟹籽沙津- 好食的, 好清新

海膽手卷 - 算新鮮, 海膽都算多

總括黎講叫試過就算, 價錢偏貴。

除咗刺身, 其他都唔算出色。