2020-01-12 481 瀏覽
呢間餐廳係喺利東街最督督嗰度 我都係家姐推介話lunch可以去嗰度試下 我先realise呢個位有個餐廳🤣🤣所以我哋有一個lunch time就去咗試下佢 同埋佢夜晚happy hour都幾chill 又唔會太噪 放工可以同同事黎飲翻杯🍹·嫩滑酸子豬頸肉配飯 $128呢一個我就覺得一般水準啦 佢個汁調得幾好食嘅 但係個雞略嫌有少少乾🙊但係佢個presentation好靚 尤其係我哋嗰日坐吧枱 之後佢後邊有啲啤酒咁樣擺好靚🥰·香料豆腐薯條呢度既lunch set係跟一個小食架 我覺得呢個就非常之值得一試😋😋佢係將豆腐炸到好似薯條咁 入邊個豆腐仲係勁嫩滑 但係出邊係炸酥酥脆脆 超正 我覺得呢個一定勁送酒😏不過因為呢一間野係越南野嘅關係 佢啲酒好多都有落香茅 係幾特別嘅 但係我自己唔係特別鍾意食香茅🙊如果大家喺呢度飲嘢 可以記得叫佢走香茅😈· #rbyeat #rby越南菜#rby灣仔·📍灣仔皇后大道東200號利東街地下G02-03號舖
嫩滑酸子豬頸肉配飯 $128
香料豆腐薯條