2019-07-28 1098 瀏覽
早放工諗住慶祝chill下,朋友說帶左我黎打卡,打咩卡啊? 原來系Sensu by Gosango 推出既小食拼盤九宮格擺盆,據說隨便拍都可以拍出令人羨慕的美食照片😋5:30就可以Order,snack Combo的九款小食加 一杯特選無酒精雞尾酒,一位HK$188 也挺合理的😌脆炸豆腐配土佐醋汁,豆腐外脆 中間好滑溜,日山A5和牛壽司🍣口感幼滑得想多吃一件鹽漬昆布沙律🥗昆布口感爽味道幾特別海膽馬鈴薯沙律,呢種配搭幾特別日山A5和牛牛肋條😋牛粒入口即溶,櫻花蝦餅蝦餅味香濃😋脆炸鱔乾🤭超級鬆脆日山A5和牛迷你漢堡,這個口感味道挺特出的,A5和牛迷更為惹味日山A5和牛芝士春卷,和牛配芝士春卷香脆得來也挺匹配不得不讚的是他們的特選無酒精雞尾酒配搭別出心思,味道好飲之餘外表很吸引,打卡一流另外點左一個系all day Menu 入面簡左款和牛臉頰鵝肝雲吞呢道菜不得不讚歎一上碟濃郁香濃嘅鵝肝香味慢慢地洋溢出來,薄薄既雲吞皮包裹著和牛臉頰同鵝肝,入口便在口中溶化開去開感覺😋餐湯好濃郁嘅燉牛肉湯味,牛肉燉得好軟林林😋沙律配菜味道清新無酒精Seasons,賣相別緻之餘飲落椰子水、乳酪等味道特出入口幼滑

snack Combo

脆炸豆腐配土佐醋汁,豆腐外脆 中間好滑溜,
日山A5和牛壽司🍣口感幼滑得想多吃一件
鹽漬昆布沙律🥗昆布口感爽味道幾特別
海膽馬鈴薯沙律,呢種配搭幾特別
日山A5和牛牛肋條😋牛粒入口即溶,
櫻花蝦餅蝦餅味香濃😋
脆炸鱔乾🤭超級鬆脆
日山A5和牛芝士春卷,和牛配芝士春卷香脆得來也挺匹配
海膽馬鈴薯沙律+ 日山A5和牛迷你漢堡

另外點左一個系all day Menu 入面簡左款

和牛臉頰鵝肝雲吞

餐湯好濃郁嘅燉牛肉湯味,牛肉燉得好軟林林😋
燉牛肉湯味

沙律配菜味道清新
沙律

無酒精Seasons,賣相別緻之餘飲落椰子水、乳酪等味道特出入口幼滑美味😋
Seasons

靚靚既環境加上美食難怪咁多人黎chill一chill😋