2019-09-23 1234 瀏覽
今日去左一間裝潢很特別的cafe替朋友興祝生日,一去到見到已經滿座,wall in基本上真係無咩可能有位,好彩我地有book枱。餐牌嘅食物都有好特別嘅名,我地就叫左幾款share.呢個鰻魚蛋包飯份量幾足,鰻魚可以揀半條或一條,啲珍珠米吸左啲鰻魚汁,但食落又唔會太濃味。另外叫左個今日的心情pizza,今日係Parma ham pizza, 薄批黎講都好脆,芝士味唔太濃叫左小份芝士果薯條,真係超多芝士粉。脆炸魷魚圈唔會太乾,好食因為慶祝朋友生日,所以訂枱果陣有請餐廳上甜品時幫手寫返Happy Birthday! 可惜我地去到已經無cake,我地叫左個抹茶窩夫,都幾脆,仲有海鹽雪糕同抹茶醬,芒果蓉伴隨上碟。整體都算唔錯,無論食物質素定員工態度都不是mamaday!

餐牌嘅食物都有好特別嘅名,我地就叫左幾款share.

唔好抱咁大期望鰻魚蛋包飯

叫左小份芝士果薯條,真係超多芝士粉。

脆炸魷魚圈唔會太乾,好食

2019-09-23
生日