冇得晚市堂食,仲可以提早D食晚飯架嘛!同媽咪喺千色辦完年貨拎住一大袋野!一早已經昅定有咩正嘢,我地都比千色滙2期嘅別忘了吸引住!4點半入座食一人一爐係咩玩法?梗係爽啦!裝潢以台式櫻花主題啱哂打卡🌸 menu主打台式湯底嘅火鍋🍲,先揀唔同肉類配搭,跟住揀湯底!$308限時120分鐘嘅放題, 有美國SRF牛肩胛、美國SRF封門柳、美國安格斯牛小排、日本美豚梅肉、牛板腱、羊肉卷等,自助區仲有好多丸類、蔬菜可以拎!點左set 之後就可以 掃QR Code 落單,有台式小食、台式飲品同甜品等可追加!!上菜速度仲好快!讚!🍲SET C 美國SRF 牛肩肉眼芯套餐 $308  , 有9種湯底可選擇,我地揀左🌶️招牌台灣麻辣鍋同 🍶台式壽喜燒鍋!  🥣正宗麻辣鍋唔算太辣帶點藥膳味道!太好味!🥣台式壽喜燒甜甜地真係好啱煮牛肉! 🥩一次過上枱有勁多種肉類~肉眼芯當日賣哂,轉左美國SRF牛肩胛、封門柳同安格斯牛小排,薄切嘅牛小排牛味香濃,油脂均勻,牛肩胛肉質紥實香口,封門柳最軟嫩🍖仲有媽咪至愛嘅豬梅同花羊肉卷,薄薄一片,好快熟又夠淋!一次過試哂咁多種肉簡直超滿足!🌟個人推介🌟台式小食,不得不吃鹽酥雞,真正台式

🥣正宗麻辣鍋唔算太辣帶點藥膳味道!太好味!

🥣台式壽喜燒甜甜地真係好啱煮牛肉!
🌟個人推介🌟台式小食,不得不吃鹽酥雞,真正台式味道!炸到酥脆可口仲幾juicy~勁好味!
💛比較特別💛店員推介台式甜品🍮飄雪世界❄️雪花冰~好綿好綿好滑好滑!配料有芒果爆珠、紅豆、脆脆等,每一啖都口感豐富,必!食!呀!
🧃台式飲品都唔馬虎,點了百香果紅茶同檸檬紅茶解解膩!
  • 日本美豚梅肉
  • 羊肉卷