2010-08-01 22 瀏覽
LaBrasserie 一個經過都未必會入的地方, 但原來都好平同好多野食. 原因有幸朋友給我一張coupon. 以為好多人, 所以早兩星期打去訂位. 當天去到, 沒有想像中那麼多人. 員工又好禮貌給我一張寧靜的座位.食物方面如愛吃海鮮, 是一個不錯的選擇. 價錢合理. 兩百幾有一個 Main Course 及大量冷盤供應. 冷盤:蟹腳: 鮮甜, 值得推介.蠔: 以為這價錢會將貨就價, 但不是, 一樣新鮮, 不停供應, 吃了超個打半. 田螺: 都OK, 但不敢吃太多, 因主打係 “蠔”.其他有: 沙律, 火腿, 及芝士等等. 甜品: 心太軟, 布甸等心太軟: 實太甜, 朱古力冇流出, 可以不吃, 所以照片有少少Out force不過最後有一個蛋糕送, 真好味. 值得一提, Cookies 都幾好味.價錢每位: $228 未加一. 值得一提, 不吃Main Course, 只需$198.-
冷盤:
蟹腳: 鮮甜, 值得推介.
田螺: 都OK, 但不敢吃太多, 因主打係 “蠔”.
其他有: 沙律, 火腿, 及芝士等等.
甜品: 心太軟, 布甸等
一個大餐牌
蟹腳美而甜
看起來少, 但不停供應
主菜 - 羊架
蛋糕好味
心太軟, 可以不試
2010-07-17
3 分鐘 (堂食)
蟹腳美而甜
看起來少, 但不停供應