2008-11-16 46 瀏覽
尋日同個fd預祝生日, 於是就book左位黎呢度食 上到去就見到一個印藉少女, 中年女士加一個應該係老闆既男人~佢地都係講流利既廣東話架 佢地既服務態度真係唔錯 我要左杯芒果乳酸, 覺得幾好飲架, 不過個fd就話唔好飲, 口味唔同呱 kaka ~ 而佢就要左杯青檸梳打 ~我地無叫set, 都係散叫黎食 要左個 去骨燒烤雞, 乾咖喱炒蜆, 傳統秘製羊肉, 烤餅, 蒜蓉炒西蘭花~去骨燒烤雞 : 無汁睇落好乾咁, 食落又唔係喎, 推介之一喔 乾咖喱炒蜆 : 雖然少左d, 不過夠大隻, 好味 傳統秘製羊肉 : 辣辣地~ 感覺羊肉少左d同細粒, 不過唔騷又幾夠味烤餅 Nan : 點番個咖喱汁黎食一流, 但係比想像中淋左d 蒜蓉炒西蘭花 : 味道ok, 菜身夠硬唔會太淋埋單都係245, 價錢都算便宜呢~如果第次再去既話叫set既話會再抵d架 下次會再去過, 仲有好幾樣野未試呢~不過想去既朋友最好預先訂位, 因為走個陣門口已經企左好多人呢
尋日同個fd預祝生日, 於是就book左位黎呢度食

佢地都係講流利既廣東話架
佢地既服務態度真係唔錯

我要左杯芒果乳酸, 覺得幾好飲架, 不過個fd就話唔好飲,
口味唔同呱 kaka ~ 而佢就要左杯青檸梳打 ~
我地無叫set, 都係散叫黎食

乾咖喱炒蜆 : 雖然少左d, 不過夠大隻, 好味

蒜蓉炒西蘭花 : 味道ok, 菜身夠硬唔會太淋

埋單都係245, 價錢都算便宜呢~
如果第次再去既話叫set既話會再抵d架

下次會再去過, 仲有好幾樣野未試呢~

去骨燒烤雞
乾咖喱炒蜆