餐廳: 富和飯店
資訊:

新年前已經一早同老闆娘訂盤菜初六開年公司圍爐食飯人生食左好多次盤菜平民價錢高質既盤菜少有少有湯頭🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️5/5星膠質重,味道夠又唔咸,成圍枱個個都讚材料🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️6/5星唔好以為佢個底有啲cheap野墊底,乜野魚蛋豬皮蘿蔔呢啲野,sorry諗都唔駛諗4-6人份量花膠,鮑魚,大蝦,髮菜,豬手,螺片,雞,冬菇,蓮藕,蠔豉,西蘭花(唔知有冇數漏)咩質素我就唔單一講了,每個人口味都唔一樣,我地6個係食到完全見底知咩料散嗌2樣野 3個飯 2個例湯 3杯凍飲鱔片$68 象拔蚌片$58 份量夠4-6個人食,打完出黎都覺得不可思議,到底佢地有冇得賺嫁?🤔本來諗住近近地唔想拎咁遠搵間近近地買,呢個價錢,我食得飽已經好滿意,點估到佢超額完成,食完之後,燃點起好耐無試過有既衝動,。。。。。。打食評。。。。。。新年流流祝佢地生意興隆,身體健康。。。。。非常飽。完。。。。。
新年前已經一早同老闆娘訂盤菜
初六開年公司圍爐食飯
人生食左好多次盤菜
平民價錢高質既盤菜少有少有
盤菜

湯頭🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️5/5星
膠質重,味道夠又唔咸,成圍枱個個都讚
材料🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️6/5星
唔好以為佢個底有啲cheap野墊底,
乜野魚蛋豬皮蘿蔔呢啲野,sorry諗都唔駛諗

4-6人份量
花膠,鮑魚,大蝦,髮菜,豬手,螺片,
雞,冬菇,蓮藕,蠔豉,西蘭花(唔知有冇數漏)
咩質素我就唔單一講了,每個人口味都唔一樣,
我地6個係食到完全見底知咩料

散嗌2樣野 3個飯 2個例湯 3杯凍飲
鱔片$68 象拔蚌片$58 份量夠4-6個人食,
打完出黎都覺得不可思議,
到底佢地有冇得賺嫁?🤔
本來諗住近近地唔想拎咁遠搵間近近地買,
呢個價錢,我食得飽已經好滿意,
點估到佢超額完成,食完之後,
燃點起好耐無試過有既衝動,
。。。。。。打食評。。。。。。

新年流流祝佢地生意興隆,身體健康

。。。。。非常飽。完。。。。。
2020-01-30
外賣自取