2019-01-07 1193 瀏覽
踏入2019年要食多啲好嘢頭炮選擇左食韓國🇰🇷野一行九人一早就book定諾士佛台上樓既哩間韓國居酒屋,呢間居酒屋早有聽聞🤩🤩🤩終於可以黎試到啦😘😘😘😘一入到門口充滿着居酒屋嘅風味,可能時間尚早,裏面嘅人唔算太多,正好啱晒我哋可以慢慢傾計😝😝😝打開餐牌發覺有好多傳統嘅韓國料理,亦都加入都好多新穎嘅菜式呢度嘅員工有啲係韓國人,有啲係阿豬媽😊😊😊首先上咗好前菜俾我地,仲係可以免費仼添💕我完全比個芝士蛋卷吸引着見到成個芝士醬覆蓋左個蛋卷,真係好邪惡囉一定要嗌!!然後就嗌咗啲牛肉炒粉絲,韓式辣炒豬肉,原味+辣味炸雞,韓牛鐵板燒,海鮮🦞雜錦鍋,同埋燒酒😋😋😋首先個芝士蛋捲真係好治癒,啲芝士勁多,救命,太滿足!!炸雞🍗好脆,調味岩岩好!!個韓牛鐵板燒不得了,有齊五款牛既部位,超正!!重頭戲係海鮮什錦鍋,係有啲阿豬媽服侍你架,首先會加入生牛牛嘅八爪魚,的阿豬媽會再幫你剪啲八爪魚同埋鮑魚,好細心的服務,同埋成個鍋真係好好食,先嗰個湯底好鮮甜,因為佢有蟹腳,蝦,比目魚,鮑魚,八爪魚,金菇,豆腐煲成既湯低💕💕芝士蛋卷💕💕韓國炒粉絲💕💕韓式辣炒豬肉💕原味+辣味炸雞💕💕韓牛鐵板燒💕💕海鮮🦞雜錦鍋
踏入2019年要食多啲好嘢
頭炮選擇左食韓國🇰🇷野
見到成個芝士醬覆蓋左個蛋卷,真係好邪惡囉

💕💕芝士蛋卷

💕💕韓國炒粉絲