餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-20 110 瀏覽
星期六晚上去旺角譽發商業中心 23樓一間西餐廳 叫Bellevue bar & grill。由於疫情關係我哋入餐廳嘅時候都會waiter 都會同我哋量體溫,而且他們都 帶口罩 餐廳嚟嘅感覺非常潔淨整理整齊。餐廳氣氛非常有情調適合拍拖 的朋友去 而且餐廳的景非常漂亮能夠睇日落。食物方面叫咗一個set dinner套餐 前菜有餐湯有沙律。 餐湯係忌廉湯非常creamy 沙律系parma ham哈密瓜 非常新鮮。main course 叫咗炭燒西冷扒 同 魚柳。牛扒肉質唔錯不會太生你不會太硬。魚柳煎得非常香口 好食 值得再試。份量亦不會太少 又有蔬菜 作為配菜 十分健康。甜品方面叫咗個伯爵朱古力撻 不會太甜 味道不錯。埋單 900元 2人價錢。雖然不算稱得上太平 ,但食物質素高 服務質素好。會再encore.
main course 叫咗炭燒西冷扒 同 魚柳。
牛扒肉質唔錯不會太生你不會太硬。
魚柳煎得非常香口 好食 值得再試。
份量亦不會太少 又有蔬菜 作為配菜 十分健康。
甜品方面叫咗個伯爵朱古力撻 不會太甜 味道不錯。
埋單 900元 2人價錢。