2021-09-05 125 瀏覽
前幾次假期經過大和堂都太多人排隊等位。終於今早九點去咗試吓囉今次點了American breakfast 😂,同一set All day breakfast ;另加一杯cafe latte 和瓶裝果汁American breakfast 送到過嚟都只係覺得微暖而且份量好一般 煎蛋竟然燶底同有怪味(可能冇徹底清潔個Pan)至於all day breakfast 就比較熱(我指個pan🤣🤣🤣) 薯餅散晒同佈滿炸油 煙肉亦非常一般嘅貨色 煎蛋同樣燶底有𤓓味至於cafe latte 可跟麥記同級!但佢收double😢😢😢整體來講只係普通快餐店水準伍收三四星價錢 更另人驚奇的疫情期間兩位站在cafe station 的員工竟然褪下口罩在吹水😡😡😡😡

整體來講只係普通快餐店水準伍收三四星價錢

2021-09-05
$150 (早餐)