2022-08-15 103 瀏覽
唔知大家係咪拉麵控呢🤪係嘅話應該對呢間拉麵鋪一啲都唔陌生🙈🙈 以前真係成日幫襯呢間,好食又唔貴🥳🥳 前排仲見到佢地新推出咗隻雪糕拉麵🍦🍜,呢個冰火組合終於的起心肝去試下🥰柚子雪糕拉麵 $98呢個柚子雪糕拉麵係採用咗桔仔乳酪雪糕再配埋個柚子豚骨做湯底~~我地就試咗店鋪嘅建議食法😛😛就係先飲一啖柚子豚骨湯底,品嘗一下湯底嘅味道,再食幾啖雪糕,享受下桔仔乳酪雪糕,再將雪糕撈入湯底中🤣🤣個感覺真係幾酸甜香滑,柚子味道非常清新特別😳味道絕對比想像好😋花生醬味雪糕拉麵 $98個人覺得花生醬口味呢個比較惹味🤪🤪因為怕太辣,所以就叫咗小辣,撈埋花生醬雪糕落湯底到,感覺就好似食梗擔擔麵咁,真係完全無違和感,雪糕溶咗之後令到湯底好creamy🤤 好好食呀🫣 而且麵粗身彈牙,叉燒肉質口感都好軟腍🤔🤔值得一試呀~~章魚燒 $28煎餃子 $28綠茶可樂 $20

柚子雪糕拉麵 $98

花生醬味雪糕拉麵 $98