餐廳: Crepe Delicious (Urban Cafe)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
聖誕節一定要去利東街,瘋狂打卡一輪之後,就衝咗入去Crêpe Delicious。原來依家推出咗本店限定嘅Crêpe Princess Graden,呢個士多啤梨嘅季節食佢就啱晒啦。所以即刻叫返個限定嘅crêpe。草莓花園(Princess Garden)上面有個靚靚嘅皇冠造型,旁邊就擺放咗忌廉同士多啤梨🍓。而入面就用上士多啤梨味忌廉,而且仲啖啖有士多啤梨果肉,感覺真係好似置身喺草莓花園入面咁🍓。配返一口熱朱古力(Hot Chocolate)🍫,香濃而不太甜,好有冬日嘅感覺。之後就想食返啲鹹點中和一下味蕾,於是就揀咗帞爾馬火腿配火箭菜(The Rocket Man)🍕。薄餅預先切成四件,每件上面都平均有Parma Ham同火箭菜,薄餅底非常香脆,再加上濃濃嘅芝士,真係一個好好嘅配搭🧀。另外仲叫咗一客金沙薯條(Golden Fries),食落充滿鹹蛋牛油嘅香味,但又做得非常乾身,唔會太整污糟手指,方便又美味🍟。
所以即刻叫返個限定嘅crêpe。
Princess Set
熱朱古力