2010-12-29 34 瀏覽
呢度開左冇耐已經黎過一次,當時都冇乜試到個辣鍋所以再來一次今次同我一齊食嘅係一班自稱食得辣嘅舊同學今次比上次抵食,因為佢地做緊七五折,我地叫到成枱野食都係每人110可能有人話去食任食火鍋仲好啦,但係呢度衛生企理,野食呢D野太多無謂,足夠就可以了 (唔好製造廚餘嘛)服務又好,好似樓下個POST講,班伙記都好醒目不時過黎加湯,經理又會主動介紹小食: 我唔知咩名堂,係細細隻嘅炸蝦,好香口,有個朋友起勢咁食,席上兩碟俾佢清晒。飲品: 至愛竹蔗水,清甜可口,打邊爐絕配 點左麻辣子母鍋之後我地前前後後叫左十幾樣野,排晒0係餐車等我地逐樣食。(由於上一次食完有朋友覺得太油腸胃有D頂唔順, 今次我提議叫少油)推介麻辣魚丸: 好鍾意咬開係辣豬肉碎,用佢黎開胃真係一流,不過食時要小心彈到塊面或者衫褲...滑雞片: 真係又新鮮又好滑,有幾塊滾左好耐至記得撈起都好好食海蝦: 鮮甜駝烏肉: 新發現,不嬲唔食ga,不過原來似滑版牛肉魚皮餃: 足料又唔易散,配麻辣較佳肥牛芝士腸生筋金菇鯇魚片呢d hotpot 必叫嘅都合格唯一要彈嘅係個雞件,淡而無味本身想試埋肥牛粒,可惜已經非常飽喇臨走佢會每人送一碗冰粉,由於今次
呢度開左冇耐已經黎過一次,當時都冇乜試到個辣鍋所以再來一次
今次同我一齊食嘅係一班自稱食得辣嘅舊同學

飲品: 至愛竹蔗水,清甜可口,打邊爐絕配

推介
海蝦: 鮮甜
駝烏肉: 新發現,不嬲唔食ga,不過原來似滑版牛肉
魚皮餃: 足料又唔易散,配麻辣較佳

肥牛芝士腸生筋金菇鯇魚片呢d hotpot 必叫嘅都合格
唯一要彈嘅係個雞件,淡而無味
本身想試埋肥牛粒,可惜已經非常飽喇

臨走佢會每人送一碗冰粉,由於今次我食多左辣野,所以好快俾我食晒,果然解辣一流

唔知傷心酸辣粉有冇送冰粉呢???

SPICY AND RICH!
SPICY AND RICH!
  • 麻辣魚丸
  • 雞片