餐廳: ULURU
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
之前已經食過🌟ULURU🌟 嘅tea set,覺得好正,又可以打卡,亦可支持💛良心小店! 今次再訪,覺得質素有進步!👍🏻因為無論食物賣相、餐廳環境等都好精美漂亮😍,打卡位置又多,大家都黎瘋狂影相📸️!💗所以建議大家最好預先訂位!🌸彩花之里.溫室下午茶💛 $338 for twoHigh Tea Set 包括兩杯特飲、炸物、甜品架及溫室盆栽,相當豐富!🥰💜Lavender Dream 🍹(凍)香甜嘅荔枝茶加入了薰衣草乾,賣相變得更吸引😘,浪漫甜美!💕🌹Rose Tea (凍)好靚嘅紫紅色,飲落去好清新,帶少許玫瑰香味!🌺迷你朱古力糖果溫室 🍫像盆栽嘅甜點,軟身嘅朱古力糖果加埋朱古力餅乾碎碎,好味又好睇!💛甜品架馬卡龍,外脆內軟,光滑飽滿,再夾著幼滑餡料,甜而不膩!👍🏻柚子、摩卡、藍莓乳酪三件蛋糕🍰都好味道!🥐牛角包酥軟,內有朱古力醬,唔錯!Uluru朱古力質地軟腍幼滑,帶濃郁朱古力香味!🍫🌹玫瑰奶凍軟滑可口,玫瑰味及奶味平衡!💖泰式炸魚蛋🍡 及 吉列炸蝦🍤香脆可口,又好味!

🌸彩花之里.溫室下午茶💛 $338 for two

💜Lavender Dream 🍹(凍)

香甜嘅荔枝茶加入了薰衣草乾,賣相變得更吸引😘,浪漫甜美!💕

🌹Rose Tea (凍)

好靚嘅紫紅色,飲落去好清新,帶少許玫瑰香味!

🌺迷你朱古力糖果溫室 🍫

💛甜品

馬卡龍,外脆內軟,光滑飽滿,再夾著幼滑餡料,甜而不膩!👍🏻

柚子、摩卡、藍莓乳酪三件蛋糕🍰都好味道!

🥐牛角包酥軟,內有朱古力醬,唔錯!

Uluru朱古力質地軟腍幼滑,帶濃郁朱古力香味!🍫

🌹玫瑰奶凍軟滑可口,玫瑰味及奶味平衡!💖

泰式炸魚蛋🍡 及 吉列炸蝦🍤

香脆可口,又好味!