2021-09-05
今個星期又同主子去紗廠 鑒於男僕人淨係鍾意食茶餐廳嘅關係 我地有再一次黎到呢間冰室😂上次叫左個咖喱吉列豬扒飯真係唔好食🍛 豬扒勁薄 味道是酸的🤢 淨係得沙爹牛肉麵好食 但今次又唔想重複喎 於是我地又膽粗粗試下其他野食伏唔伏˜”*°•鹹牛肉炒蛋潛艇🧂🐮🍳🚤•°*”˜估唔到賣相又幾好 好似架充滿氣嘅橡皮艇咁漲 🥚蛋好多 夠嫩滑 一啲都唔老 🐂鹹牛肉又唔會過鹹 🍞麵包外層烘得好香脆 睇佢入面黃黃地就知係排包的味道 甜甜地 都有少少牛油香🧈 呢個有驚喜˜”*°•支竹火腩飯🎋🔥🐷🍚•°*”˜ 男僕人梗係要食返個男人的浪漫 好多支竹 火腩都幾靚仔 好多汁可以撈飯 唯獨是個人覺得個汁甜左啲啲 但係都唔差總結 好啦 原來唔係淨係得沙爹牛肉麵ok 佢嘅鹹牛肉炒蛋潛艇都唔錯 下次黎又再發掘下其他野食先 不過個呀姐嘅服務態度依舊冇變😂
˜”*°•鹹牛肉炒蛋潛艇🧂🐮🍳🚤•°*”˜
˜”*°•支竹火腩飯🎋🔥🐷🍚•°*”˜