本來lunch個陣就叫左個4人餐,主食可以4揀2,點知落緊單嘅時候話其中一樣冇曬,所以就揀左其他(變左3揀2),上左頭盤後,就突然話另一個主食都冇曬(變左得番2樣),而且2樣都係辣野!咁我地就問咁得番呢2樣?佢話係呀。我好嬲嘅係因為佢冇額外比我地揀番餐牌上嘅其他主食,逼我地焗住要食,如果我地係落單嘅時候知道乜都冇,我一定唔會揀4人餐仲要星期日lunch時間就乜都冇,咁嘅服務感覺好差!!同埋佢應該落單嘅時候就要知有冇貨啦,唔係上左曬啲前菜先黎講,前後得幾分鐘,咁我地可以選擇唔要就揀散叫。而且套餐價錢唔係平要888,另計加一,茶位,埋單1000幾蚊,真係超級唔抵食!仲要食物一般,唔值呢個價!超級唔推薦!!呢個價錢可以有其他更好選擇
仲要星期日lunch時間就乜都冇,咁嘅服務感覺好差!!
超級唔推薦!!呢個價錢可以有其他更好選擇