同朋友喺旺角行完街,又到晚飯時間,見好耐冇食雞煲,就嚟咗呢間位於旺角新城三樓嘅《回到味來》。餐廳而家做緊海鮮火鍋半放題套餐,任食雞煲同火鍋兩小時,九點半前入座每人$248。今天先送上前菜,金蒜鹹蛋蒸扇貝,扇貝大大隻,肉質爽彈,以金蒜鹹蛋黃蒸,更加好食。招牌惡魔雞煲 - 職員介紹,呢個招牌惡魔加有世界上第五辣嘅辣椒,雞煲分别有五種辣度可以揀。另外加有多種香料:花椒、八角、辣椒乾、泡椒、乾葱頭、蒜頭……等等,雞肉食落麻、辣、香、滑,又有雞味。食完雞煲,轉戰打邊爐,呢個四川麻辣湯底,睇顏色都知夠足料。套餐嘅海生猛海鮮拼盤 - 鮑魚、貴妃蚌、大蝦、蟶子、大蜆 …… 十分新鮮,味道鮮甜。套餐嘅本地手切牛頸脊 - 色澤鮮紅,油脂分佈平均,口感爽嫩,牛味濃郁。套餐有超過60種配料任點任食。羊肉卷、脆鯇魚片、冬菇、粟米、豬粉腸 - 款款新鮮,優質好味。而家like《回到味來》facebook仲有四款肉丸 (蝦丸、墨魚丸、鯪魚丸、豬肉丸) 送,我哋當然唔會錯過啦。套餐仲包括任飲各式飲品汽水,都有幾多選擇。竹蔗茅根夠曬清甜,食雞煲同打邊爐飲,就最適合不過。

餐廳而家做緊海鮮火鍋放題套餐,任食雞煲火鍋兩小時,九點半前入座每人$248。

食完雞煲,轉戰打邊爐,呢個四川麻辣湯底,睇顏色都知夠足料。

套餐有超過60種配料任點任食。