餐廳: Grill n More
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-05-26 2349 瀏覽
細妹剛剛搬到油麗邨在油塘內不停找新點子 ,剛好弟妹都在五月生日就在這裏吃飯慶祝 ,我也是第一次幫襯 ,說實在就是一般燒肉放題, 屋邨附近性價比十分高,要有嘅都有不多說,反而熱食有驚喜,是晚有燒鴨,紅酒燴牛尾,清汤牛腩,唯人參雞湯好淡, 豬腳薑 好稀不夠甜加太多水了, 刺身部分有三文魚,魚,劍魚腩算是落本了 ,另外做緊promotion 加18蚊可以加半隻波士頓龍蝦,來的時候已經是熟了可以當冷盤食 ,侍應亦建議可放在爐上加上蒜蓉燒才吃,我選擇後者,聞到龍蝦香味才吃確實不錯,甜品款式须少 但是樣樣都好精緻同好好味 ,雖然沒有貴價雪糕但也 有韓國雪條食,而換鐵盤亦十分之快, 唯一要扣分的地方就是放在食物下面的碟好多油有立痴痴的感覺,洗得不夠乾淨。
波士頓龍蝦
2019-05-25