招聘中
最高可達 $18,000
月薪
$55+
時薪
-👉🏻 全港唯一一間分店‼️🥤楊枝甘露寶藏茶 500ml $39飲品層層分明,配料都好充足:芒果,西柚,布丁全部都好足料~ 多到唔可以再叫飲品,可以叫甜品🤩 首先試一啖味道,芒果好甜,然後布丁好滑,好鬼鐘意個布丁💛 之後撈暈再飲,味道簡直一流👍🏻 仲有上面層Cream可以自由選擇要定唔要,啱晒唔同口味既人😚🍪 奧利奧魔法棒 $32本身諗住食草莓棒,但係太遲上到山頂,人地已經就黎關門😂 得返Oreo,不過估唔到都好驚喜~ 面包好鬆軟,上面啲粒粒脆脆口感好得意🤩 再加上有勁多Oreo味既Cream真係好好食‼️ 仲有唔使擔心大大條會食得好狼狽,店員會切好比你,同埋會提供埋即棄手套,夠晒衞生✌🏻💛 如果大家咁啱去開山頂可以順便試下~ 不過一定要早小小,唔係去到就好似我咁乜都賣哂🥲 不過好彩仲有魔法棒食,但係買完冇耐已經沽清埋😂😂❄️ 奈雪の茶山頂山頂道118號山頂廣場地下G08號舖
👉🏻 全港唯一一間分店‼️

🥤楊枝甘露寶藏茶 500ml $39