2020-11-13 632 瀏覽
<全日早餐唔錯 咖啡唔錯>👍🏻細細間既 cafe見網上食評唔錯 就 bk左 lunch試下 食物 menu主要係西餐類 意粉 allday bagal之類 價錢 80 至120 , 呢 d食物係差唔多 服務員有禮 唔錯👍🏻🍴monster allday breakfast 115 蚊😈見佢都係差10 蚊 所以就點 monster rather than普通 allday, 沙律菜 車厘茄 炒滑蛋 扭倫堡腸 燻黑椒牛肉 煙三文魚 大蘑菇 茄汁豆 黑松露薯蓉 奶油麵包 仲有青提子 材料豐富 個人覺得奶油麵包唔錯夠香奶油味同夠軟熟🍞 黑松露薯蓉整得好夠香 口感唔錯 蛋都炒得幾滑 🥚 其它就正正常常👍🏻平均中上🍴flat white 20 蚊☕原價40 蚊 配餐點就20 蚊個拉花整得唔錯 個人口味 個咖啡味算幾香滑 奶味夠 但就凍左少少🥛 可能因為人多關係 如可温度高 d更佳 👍🏻#cafe #咖啡 #白咖啡 #全日早餐 #焗豆 #炒蛋 #奶油麵包 #牛肉 #沙律 #腸仔 Score 平均分< 7.7/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Prese
<全日早餐唔錯 咖啡唔錯>👍🏻

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
STUDIO CAFFEINE
佐敦廟街284 號地下
~~~~~~~~~~~~
2020-11-13