今日同男朋友食飽lunch先拍拖 決定去食重慶火鍋🙆‍♂️ openrice左呢間渝味曉宇 因為見午市火鍋底免費好抵🙆‍♀️一開𨋢門就聞到勁香麻辣味🙆‍♀️ 現場所見鴛鴦鍋底中必有一款喺重慶麻辣鍋 我哋當然都要左個普通辣同皮蛋香菜鍋啦🙆‍♂️🙆‍♀️餐廳個電視播緊video 介紹渝味曉宇既花椒海椒都係自家出品 品質上乘💁‍♂️ 難怪佢嘅重慶麻辣真係好香好好食 越食越有味 食完又唔會話太口渴💁‍♂️ 等緊食火鍋嘅時候仲有一碗免費嘅糖水 連糖水都落足料 好潤好清甜🙆‍♀️🙆‍♂️絕大部份嘅火鍋料都可以叫半份或全份 啱晒兩個人撐枱腳 又可以試多啲款式🙆‍♂️ 我哋都試咗成十款🙆‍♀️白鱔係一定要食💁‍♂️ 爽脆既口感 吸埋麻辣香 又新鮮肉質又彈牙💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️黃喉我就第一次食 原來冇乜味 純粹係好爽口 都幾得意💁‍♀️苕粉有啲似粗薯粉 厚度薄少少💁‍♂️💁‍♂️💁‍♂️ 勁吸麻辣湯 辣控必食羊肉卷同黑豚腩肉都要左半份 羊肉半份都幾多 香羊腥味 有驚喜🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♂️ 黑豚腩肉帶啲脂肪 一啲都唔老 不過都係羊肉卷特色啲💁‍♂️皮蛋香菜鍋湯底超足料 勁多皮蛋同馬蹄 皮蛋好好食少溏心💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ 食完麻辣再

等緊食火鍋嘅時候仲有一碗免費嘅糖水糖水都落足料 好潤好清甜🙆‍♀️🙆‍♂️

白鱔(半份)

黃喉

半肉卷

皮蛋香菜鍋湯底超足料 勁多皮蛋同馬蹄 皮蛋好好食少溏心💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️ 食完麻辣再食皮蛋香菜下下火 食下蔬菜🥬 💁‍♂️

今餐食物同環境我地都好滿意 下次一定再幫襯🙆‍♀️🙆‍♂️
2019-08-11