2020-01-15 1023 瀏覽
同朋友慶祝生日,去咗呢度。叫咗5個小菜,全部都充滿驚喜。叉燒:即叫即燒,叫嘅時候就要叫佢整定啦,如果唔係你會發覺差唔多食到甜品先至可以上個叉燒😂叉燒半肥瘦,個味道亦都唔會好似出面嗰啲,剩係得個甜字,呢個好值得推薦。煙燻雞:呢個係招牌菜,訂位嘅時候要留的,如果唔係就未必有得食。隻雞好有煙熏味,亦都做得好滑,係水準之作。墨魚汁蒸肉餅:呢個組合好特別,相信冇乜地方可以食到。但係我覺得呢個係值得食嘅,因為個肉餅好彈牙亦都好鮮味。辣味冬瓜:呢一個係全餐飯裏面最有驚喜嘅菜式,我菜式個賣相好平凡,但係又估佢唔到辣辣地嘅冬瓜原來係咁新奇好味。薑蔥焗蠔:呢個菜色唔係好多花巧嘢,但係睇得出師傅手勢真係非常之好,因為佢比出面一般嘅都好食好多,因為啲蠔煎得好金黃好香好好食。
同朋友慶祝生日,去咗呢度。

叫咗5個小菜,全部都充滿驚喜。