2018-01-16 121 瀏覽
行過又新街,唔想又食雞蛋仔,夾餅,所以揀左黎食一向好鍾意既相梳乎厘班戟,之前試過呢間雞蛋仔都幾好味,所以相信梳乎厘班戟都唔會差卦我揀左原味,冇夾任何野,因為咁先食得出蛋香同試到個質地,店員話等15分鐘,但我就成25分鐘先有,唔通好野真係要等但係一吉開去既時候,恐怖既事就黎,明明佢個樣係好靚,但點解一吉開,入面係好似泡咁架,朋友話不如試啖先,嘩.....係一Pat咁,完全未熟既狀態,真係有圖有真相架,朋友就即刻上黎睇下食評,先知我地中伏,原來呢到咁既質地係佢地賣點,咁我真係唔識欣賞。講真如果今次係我第一次食梳乎厘班戟,我一定唔會再想食第二次,不過,我亦好肯定係呢到唔會再有下次

外賣自取