2016-07-15 1749 瀏覽
離開人煙稠密的大棠路, 不遠處有一間裝修精緻的小店, 就吸引了我們來用餐😎😎 因為店鋪小巧, 所以地方有點狹窄, 寧靜的環境適合小班人傾計^^*蒜香煙肉意粉: 可能配上煙肉, 所以意粉偏油膩, 但蒜香味好重, 味道濃烈香口😉煙三文魚窩夫: 份量睇落好細, 但其實除左煙三文魚, 裏面仲有炒滑蛋、香菇同粟米, 好抵食又飽肚😁 三文魚好新鮮, 味道唔咸, 菇類用牛油煎香過. 窩夫上枱時仲係熱, 有少少脆.法式薄餅: 配料唔多, 比較乾澀!煙肉千層薯仔: 賣相非常精緻~新鮮熱辣辣食好好味, 薯仔煮得夠時間, 一夾又唔會鬆散😄一級捧!!窩夫甜品: 窩夫非常香脆, 配上忌廉同芒果醬都唔會太甜, 比重啱啱好😄飲品方面點左水果茶, oreo朱古力飲同熱咸柑桔, 都幾大杯架😎
沙律及蒜香煙肉意粉
煙三文魚窩夫
法式小薄餅
法式薄餅: 配料唔多, 比較乾澀!
煙肉配千層薯仔
窩夫甜品