芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
2024-02-18 872 瀏覽
年初七,過左元朗搵朋友拜年逗利是🧧揀左間串燒酒吧餐廳同佢啤一啤😄Chicago logo beer清甜既菠蘿味,好味又易入口Kirin Ichiban Draught beer white peach淡淡的白桃果蓉融入生啤當中,非常fresh 同解膩🍑 叫左一連串既串燒🤤- [ ] 鹽燒牛舌心- [ ] 極品即燒乳豬串- [ ] 燒德國牛肉腸- [ ] 黑毛豬腩串- [ ] 炭燒豬頸肉- [ ] 蜂蜜芥末鴨肉串- [ ] 風味燒雞腎串- [ ] 燒雞翼包飯- [ ] 原條茄子燒- [ ] 韭菜燒串- [ ] 半打XO醬燒廣島蠔- [ ] 燒完隻魷魚串- [ ] 鹽燒鮮白鱔串- [ ] 蒲燒鰻魚- [ ] 燒芝士年糕兩件- [ ] 燒羊架- [ ] 燒雞翼串全部串燒都非常之惹味,即燒即整,令我特別最深刻嘅係XO醬燒廣島蠔隻隻都非常肥美大隻,非常厚肉Juicy,只係$200左右就有六大隻,性價比十分之高😮✌🏻✌🏻✌🏻其次嘅就係原隻燒魷魚,只係$28就有一大隻,煙煙韌韌送啤酒係一流🫶🏻總括嚟講呢度嘅嘢食全部都十分之高質素,約埋三五知己嚟啤一啤同埋食串燒好好嘅選擇✌🏻🧧芝加哥串燒酒場有三間分店

Chicago logo beer
清甜既菠蘿味,好味又易入口

淡淡的白桃果蓉融入生啤當中,非常fresh 同解膩🍑

叫左一連串既串燒🤤

- [ ] 蒲燒鰻魚
- [ ] 燒芝士年糕兩件

- [ ] 燒羊架
- [ ] 燒雞翼串

芝加哥串燒酒場有三間分店,除咗今次我去元朗呢間之外,仲有大埔同埋中環分店,等我下次可以去其他分店再食先🤤
  • XO醬燒廣島蠔
  • 原隻燒魷魚