餐廳: Bellevue Bar and Grill
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-03-25 107 瀏覽
前一排同朋友去油麻地搵野食,最後黎左呢間Bellevue。餐廳係高層,望出去都好開揚,枱與枱之間有一定距離,同心儀對象上黎約會非常適合。大家可以靜靜地傾下計,飲支82年既紅酒。如果女朋友生日/特別時候慶祝,呢度不失一個典雅而具格調既地方。環境同服務黎講,呢度都一定係好高分數,佢哋既野食都好唔錯。我同朋友叫左ribs 同risotto,另外加左黑松露薯條同最後既Bellevue Sweet Surprise。Main dish黎講ribs係好出色,肉質好嫩,調味岩岩好;作為本身risotto頭號愛好者,呢餐既risotto雖然色調有d意想不到但食落都係水準之上。薯條方面就不過不失,鐘意黑松露既朋友可以一試;最後既Bellevue Sweet Surprise真係有surprise ,比好多甜品鋪頭好食。