2020-12-04 2808 瀏覽
棉登徑一向係高質餐廳林立既街, 去果度搵食絕對唔會令你失望. 話說見到呢間牛魔, 一個大大既落地玻璃, 望入面, 位置比較寬趟.如果鐘意食靚牛既,呢度的確係一個唔錯選擇, 見menu 佢分別有日本、澳洲同埋美國嘅牛肉. 而且仲牛牛分部位都好細緻, 多選擇, ;另外都有靚豬, 雞肉同海鮮選擇. 不過兩個人既我地, 冇機會一次過嗌甘多, 所以今次每樣叫一D一開始黎一個小食, 櫻花蝦粟米餃子 , 每粒餃子上面都鋪滿曬滿滿既櫻花蝦, 令你每一淡,都有香脆既蝦仔, 係口中. 到正題,食肉! 啦! 呢個牛香葱牛脷 ($85) 其實都係真心推介,  係佢兩面各燒9-10秒, 9成熟左右, 即刻上碟, 再加上個香葱。簡直係絕配!  一d 都有唔膩! 美國prime原味牛肋骨 ($198)呢個成條放落去燒, 等佢慢慢收汁, 之後再剪條, 肉質口感唔錯, 其實我覺得佢好既地方係, 佢冇平時既牛, 食一兩淡,就會覺得膩既感覺.口感都好好! 全天然豚肉五花腩呢個都好正! 一開始望個生肉, 本來都怕肥, 但係燒完後, 外皮脆脆內軟, 加埋sauce 同生菜, 去左個油膩. 真係可以再整多一碟!日式海鮮炒烏冬 (

到正題,食肉! 啦!
簡直係絕配!  一d 都有唔膩!

美國prime原味牛肋骨 ($198)
呢個成條放落去燒, 等佢慢慢收汁, 之後再剪條,
口感都好好!

全天然豚肉五花腩
真係可以再整多一碟!

日式海鮮炒烏冬 ($65)
食完肉, 驚唔飽, 再加多一個海鮮烏冬,佢唔係醬油式,佢還是加左d芝麻醬既feel, 其實同海鮮都幾夾.
食完呢個烏冬,就真係真正飽肚.