2023-03-26
同朋友收工想食燒肉,呢間睇落裝修幾日式幾靚所以試吓入到嚟感覺幾乾淨舒服,啱晒幾個朋友一齊燒肉傾吓偈👍🏻佢有幾種燒肉放題,價錢愈貴,肉類嘅選擇愈多,我哋揀咗極上燒肉放題($428)。最平放題($258)就有交易,任君選擇~有牛肉、雞鴨豬羊肉、海鮮、蔬菜選擇,亦有一些熟食放題,選擇多;飲品有不同種類汽水、韓國飲品(例如忌廉溝鮮奶汽水、蘆薈飲品等等)、茶類飲品~羊腩排、錦爽雞腿肉好淋滑,羊腩排唔會好騷,肉質好嫩,雞肉燒耐咗都唔會韌,有肉香😍牛舌條、香蔥薄牛舌、香草牛油雜菌、美國極黑豬頸肉,個人都非常喜歡,好惹味👍🏻👍🏻都可以用生菜包住嚟食~海鮮類我哋叫咗香蒜牛油藍青口、扇貝、魷魚、鯖魚等等,食材都新鮮,我哋都有叫多2轉🤣另外,熟食方面都非常推介,清湯牛坑腩、海蜇、吉列炸蝦、唐揚雞軟骨等等都好好味,一啲都唔馬虎😋😋最後,餐廳會每人送上一杯雪糕,口味就隨機的~
入到嚟感覺幾乾淨舒服,啱晒幾個朋友一齊燒肉傾吓偈👍🏻
最後,餐廳會每人送上一杯雪糕,口味就隨機的~