2020-03-19 1417 瀏覽
每次經過呢間雞翼山,我都想食好耐🤤得一條友又食得唔夠開心😂今日終於比我拉到多條友陪我一齊癲😎🔹$118/12隻+飲品1杯(可選3款口味雞翼)🔸橘柚片片白雪雞翼:食到微酸嘅柚子香味😍再加埋醬汁係有柚子蜜做底,真係夠晒開胃😋而所謂嘅白雪,其實係白糖反沙,不過就真係小到好似無咁😑味道係唔錯嘅❗️不過賣相扣左分😪好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗🔸鼠尾草咸蛋黃哥:難怪係人氣必食‼️真係好好食呀🤩咸蛋黃醬勁香濃,食落啱啱好👍🏻又唔會過咸🤤極力推薦呢隻味❗️食完真係返唔到轉頭🤪好味指數:🌕🌕🌕🌕🌕🔸港式避風塘蒜香:避風塘真係夠晒港式味道😎呢個味道同我係大排檔食嘅避風塘真係有得fright 👍🏻蒜香味濃,辣度又啱啱好☺️超惹味👍🏻唔太食得辣嘅都可以試下😉好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗🔸柳橙冰綠茶:大家都係食返雞翼啦🤣除左普通橙汁味,我地都飲唔到綠茶味😂完全無特別🙄好味指數:🌕🌕🌑🌑🌑整體雞翼係唔錯👍🏻仲要係即叫即炸,入口香脆🤩不過飲品就普通啦,大家期望就唔好咁高😪都係食雞翼啦‼️

🔹$118/12隻+飲品1杯(可選3款口味雞翼)

🔸橘柚片片白雪雞翼:

好味指數:🌕🌕🌕🌕🌗

🔸柳橙冰綠茶:
好味指數:🌕🌕🌑🌑🌑

2020-03-18
8 分鐘 (外賣自取)
下午茶
  • 鼠尾草鹹蛋黃哥