試問晚上自助餐有邊度唔洗過$200吖?!(普通餐廳唔計) MUSE就做得到~!價錢只不過係$168 JA,四位或以上可獲八五折。小弟是次聚會,總共7人,埋單每位$176(真係唔知佢點計,無詳細睇。) 好,閒話休提,先講講餐廳的環境,燈光唔會太暗,幾好。音樂的聲量尚算恰當,而侍應的服務更加有效率,我先啱啱吉起舊食物,即刻有個侍應係隔離問你仲要唔要(太快喇~ -.-")至於食物的款式不至於太少:1.個薄餅唔錯喎,入口鬆軟,又唔太硬,正~! 2.煙三文魚真係好鹹,我食開濃味野都頂唔順 ! 3.羊脾幾好喎,唔太腥同蘇~! 4.牛串燒好硬,唔知係咪擺得耐。5.黑白配(黑芝糕糕點),唔太膩之餘,仲可以食多幾件TIM!!!6.士多啤梨雪糕勁似食藥,嘔!!!!!!! 評價 : 好味既食物雖然無乜邊野突出,留下好深既印象,但整體尚算不俗。如果諗食 唔太貴既Buffet,呢度真係可以一試,但預先訂位,多人更要前往落訂先,只收現 金。

至於食物的款式不至於太少:
1.個薄餅唔錯喎,入口鬆軟,又唔太硬,正~!

2.煙三文魚真係好鹹,我食開濃味野都頂唔順 !

3.羊脾幾好喎,唔太腥同蘇~!

4.牛串燒好硬,唔知係咪擺得耐。
6.士多啤梨雪糕勁似食藥,嘔!!!!!!!

金。