(非會員)
一行12 去慶祝生日咁多人想坐得好d,開心吹水玩game, 壽星女又鐘意熊貓,所以揀咗呢間cafe。價錢:$80一個餐 (一個飯/意粉,一杯紅/綠茶,一個小甜品)晚巿一定要食一個餐,所以$80係最低消費。如果食完飯的朋友就不建議你去啦!!食物:係cafe來講,食物質數都算ok。不過有4個叫個白咖哩豬排飯的朋友都覺得塊豬排酸酸地,似變壞了。幸好waitress姐姐都肯換過d食物,不過再落單時又咁啱魚又無,意粉又賣晒咁... 只有最普通嗰d野揀服務:嚴重缺乏餐具,一來俾唔夠12set 刀义,同姐姐講唔夠义,佢竟然俾膠义... 係cafe用膠义食排,去咗茶餐廳定大排檔?去得cafe, 都預咗會有講有笑。 我地有成打人,一人一句又要全枱聽到嘅話,聲量當然有返咁上下。我地去過咁多間cafe 玩,今次都係第一次俾waitress話嘈, 叫我地”靜”d, 唔係要我地即刻埋單咩料?!你唔嘈得咁你唔好提供層層疊, 猜猜畫畫嗰d 遊戲啦。咁多人玩要靜,真係有難度!到埋單,佢又話唔收多過$30 硬幣 可能本身都有d不滿,所以聽到佢話唔收真係更燥!
一行12 去慶祝生日

價錢:
$80一個餐 (一個飯/意粉,一杯紅/綠茶,一個小甜品

食物:
係cafe來講,食物質數都算ok。
只有最普通嗰d野揀

服務:

到埋單,佢又話唔收多過$30 硬幣
可能本身都有d不滿,所以聽到佢話唔收真係更燥!
生日