螢火

Hotaru
一入到嚟見到個巨型屏幕好搶眼👀原來可以係ipad上畫畫/寫字,會即時投射喺屏幕上嘅天燈,幾有feel😂好適合同朋友/另一半慶生🪩👨🏻‍🍳午市套餐(月🌕/星🌟)一人前 $380 𑁍沙律𑁍鵝肝多士🌕/帆立貝🌟𑁍汁煮白鱈魚𑁍廣島蠔🌕/大蝦🌟𑁍美國牛肉薄燒或厚燒𑁍櫻花蝦炒飯𑁍漬物𑁍吸物𑁍甜品/咖啡直接講結論‼️食完覺得好驚喜,可以歸納成一句🙂‍↕️食材高檔有質素、料理方法用心但價格合理,性價比高!帆立貝、大蝦、白鱈魚、鵝肝、廣島蠔、美國牛肉應有盡有,都係港幣380咋!每道菜都好味又足料,估唔到廣島蠔有成三隻,鋪上巨量櫻花蝦🦐汁煮白鱈魚個洋蔥湯勁好飲🧅十分鮮甜!牛肉都係好好味好軟嫩🫠再者加上廚師料理嘅方法好新鮮,調味料/醬汁嘅搭配好用心,令人印象好深刻☺️例如係鵝肝多士🤤煎到外酥內嫩嘅鵝肝多士,配上焦糖醬同焦糖燒青檸🍋‍🟩反而清咗口腔嘅油膩感🫢真係物超個set仲包全日指定清酒任飲,午市飲足90分鐘!晚市飲足120分鐘🍶晚市仲會送日本海膽杯一個,午市可以加$80換一個日本海膽杯❗️簡直係飲飽食醉👻5月12日母親節都仲照會有呢兩個優惠🫢 環境方面幾舒適,仲有獨立房,啱晒一班朋友/公司包場聚會👯‍♂️

👨🏻‍🍳午市套餐(月🌕/星🌟)一人前 $380
𑁍沙律