六點幾黎到旺角搵食,見呢間串燒好評多,黎到望入去環境乾淨企理,有位就即刻試!每枱頭頂都吊住一個裝飾,原來係紙巾,抽出黎好方便,但一影相就成日見到佢個影😆串燒係由店員喺廚房燒好拎出黎,用個保溫爐熱住。餐廳通風應該幾好,完全冇油煙味,因為我地食完要上堂,唔怕左右隔離都知你岩岩食完串燒😂呢個好加分👍燒粟米($18):呢個好有驚喜👍有燒過既香口,又唔會乾,好重牛油味既沙律醬,配搭埋辣椒粉,非常好味,必食推介👍烤生蠔($38/2):燒得岩岩好,新鮮蠔肉仲係漲卜卜,有鮮味烤茄子($42):燒得岩岩好,蔥蒜落得重手,正!粗涼面($45):呢個撈面配料豐富,青瓜絲,蛋絲,紅蘿蔔絲同醬料,有少少辣,好惹味!飯桶點都要有啲carb先滿足😂👍豬手($32):大大隻,仲提供埋手套,貼心錫紙卜卜蜆($56):爆汁蜆肉大隻鮮甜,乾淨冇沙,食完個勁想個底有粉絲,索哂啲湯應該會好正😆串燒火侯控制得好就食肉,控制得唔好就會變食炭,選擇唔算太多,但勝在每樣食物都燒得幾好,而且價錢貼地,環境又企理,值得推介👍

烤茄子($42):燒得岩岩好,蔥蒜落得重手,正!

豬手($32):大大隻,仲提供埋手套,貼心