今日同屋企人去莎樂美食晚飯,因為都好耐冇幫襯過,所以都想去懷緬一下,點知就食到一肚氣,我地一行四人安排坐係卡位,待應連刀叉同水都未放好就埋嚟問我地食乜,都算喇,個待應好似唔識廣東話咁,問乜都唔識答戇居居咁,我地落完單我都好擔心佢有冇落錯,佢粒聲唔出又唔同我地再confirm就走咗去,我跟住再揾另外一個同事confirm。嘢食方面T骨扒我地order咗六成熟,嚟到個扒咬唔爛切唔郁,同個廚師投訴,佢原碟俾返我地話T骨個位係咁硬,我要求換其他扒,佢地話只可以換返T骨,竟然可以咁樣做生意,仲有個扒賣成$115蚊,質素仲衰過大家樂,我冇再同佢理論,叫佢地收走個扒,大蝦牛柳餐牛柳ok但係蝦係霉嘅,黑椒牛柳餐ok,當我地食到一半待應就催我地飲乜,到最後上甜品朱古力雪糕,待應用手指夾住四杯雪糕上嚟,手指叉哂入去.....真係乾淨,總括而論四個人食成$571真係背脊骨落,仲要咁差service,真係以後唔會再嚟!!
2013-09-28
25 分鐘 (堂食)