2018-05-25 146 瀏覽
今日放假陪老婆行下街,晚餐去左一間叫Wing’S Kitchen的西環餐食,餐廳都幾大幾闊落,燈火暗暗的,氣氛都唔錯。 食物選擇都幾多,有小食、沙律、主菜、pizza等,唔知知咩好亦可以食晚市套餐,二百元起已經有沙律、餐湯、主菜、甜品、飲品,抵食之選。今次由老婆點菜,牛油果燒雞沙律新鮮開胃,沙律菜爽甜,燒雞燒得唔會太乾,仲有牛油果,再配埋沙律汁更惹味。小食酥脆馬蘇里拉芝士條新鮮即炸,金黃香口,裡面半溶的芝士非常正,令人食不停口!見呢度的pizza好吸引,就點左個大力水手pizza,新鮮製作,都幾大個下,可以2-3個人食,餡料有煙肉、菠菜、蕃茄、芝士、流心太陽蛋,芝士味香濃,餅皮香脆。最後的意式奶凍幼滑又不會太甜,少食甜品的我覺得五錯,下次可以試下呢度的晚市套餐。

今次由老婆點菜,牛油果燒雞沙律新鮮開胃,沙律菜爽甜,
燒雞燒得唔會太乾,仲有牛油果,再配埋沙律汁更惹味。

2018-05-15