2019-08-29 319 瀏覽
成日係荃灣覓食既我,今日經過荃灣廣場,又見到成日排晒長龍既cow bean冇人,就入左去啦!餐廳職員既態度好好,見到我地拎得多野仲主動搬張椅子比我地放置。澳洲西冷牛扒$76 +套餐組合$29西冷牛扒上菜既時候「咋咋聲」,搞到好想快啲食…食落口時,牛扒既味道好香,完全唔覺得太酥。而且唔會太熟先上鐵板,黎到既時候4成熟,剛剛好。另外加左套餐組合,包左一杯特飲、湯、白飯。今晚既特飲係檸檬柑桔茶,呢款飲品可以解到膩,岩晒食緊牛扒既我!而湯就係忌廉玉米湯,好濃郁、好香滑,絕對值得一試。鐵板豚肉炒烏冬 $79呢款菜可以簡配咖哩汁定燒汁,我地就簡左咖哩汁,估唔到真係呢間餐廳既咖哩汁好香,仲真係辣架!個人好中意~不過如果唔食得辣既就記得唔好簡咖哩汁啦~另外,佢既烏冬唔會煮得太淋,又唔會太水。至於豚肉,食落去都好嫩口,不過如果可以厚啲就更好啦!

澳洲西冷牛扒$76 +套餐組合$29
而湯就係忌廉玉米湯,好濃郁、好香滑,絕對值得一試。

鐵板豚肉炒烏冬 $79