當日小編同朋友去完迪士尼去食🥰都幾近🤓🤓食物、景觀、服務都好滿意🥳👍🏼❤️-餐廳飽覽無敵大海景🌊眺望香港國際機場✈️可以一路食飯一路望住啲飛機升降😆感覺好chill~~-雖然地理位置唔方便唔近地鐵站🙈🙈但係可以搭Sheriton酒店嘅穿梭巴士去到餐廳😚5-8分鐘就到😆見到咁靚嘅景咁高質嘅食物去到幾遠都值得🥰🥰-店員亦好熱情❤️會不停問啱唔啱食😚😚又不厭其煩咁推薦食物🤤👍🏼服務一流🤓晚餐set可揀一個主食+小食,同包兩款酸種麵包🥯勁有咬口😋其中一款有提子乾🍇可自由配搭橄欖油或者牛油🧈《主菜》🔸牛側腹扒 7安士一如既往叫咗五成熟🐮嚟到啱啱好🥰有四款醬可以揀 當日店員就推薦我哋揀Chimichurri阿根廷青醬 食落味道已好有驚喜😆😆偏似香草味道😋肉汁所得住好juicy🥳咬落亦都非常之淋😚😚仲有三粒熱辣辣嘅番茄做配菜😍《小食》🔹Mac n cheese (跟餐+$0)雖然佢係一個小食但係份量都幾多🤩🤩佢同出面嘅mac n cheese唔同🤩應該用上多款芝士🧀芝士味非常之濃💛💛加入黑松露味道真係冇得頂❤️邪惡到爆😈不過就好易滯😿通粉亦非常掛汁😻最面嘅麵包糠烤得好香脆👍🏼如果唔跟餐加$48 依個價錢真係

《主菜》
🔸牛側腹扒 7安士

《小食》
🔹Mac n cheese (跟餐+$0)
雖然佢係一個小食但係份量都幾多🤩🤩佢同出面嘅mac n cheese唔同🤩應該用上多款芝士🧀芝士味非常之濃💛💛加入黑松露味道真係冇得頂❤️邪惡到爆😈不過就好易滯😿通粉亦非常掛汁😻最面嘅麵包糠烤得好香脆👍🏼如果唔跟餐加$48 依個價錢真係好抵食😋🤤

🔹酸忌廉煙肉焗薯 (跟餐+$48)
薯仔焗得好香好惹味🤤🤤配上好creamy嘅酸忌廉醬汁同煙肉🤩不過就細隻咗小小🤣🤣

《前菜》
🔺凱撒沙律🥗 $88
大量初生羅馬生菜🥬堆到成咗出咁多🤣🤣清清地配上自家製沙律醬😋仲有啲麵包粒同煙肉片 最特別嘅係佢仲有啲酸漬白鳳尾魚🐠係入面🤩🤩好有特色😍😍

《飲品》
🍹Topical Punch $75
好fresh嘅fruit punch😋隻色都非常吸睛😍😍唔算太甜😚😚可接受🙈🙈

星期六仲會有live music添!夜晚去真係好有氣氛😻😻不過朝早就光線充足啲 可以睇清楚啲香港國際機場🤓下次去迪士尼再番嚟食❤️❤️❤️