2023-10-31 95 瀏覽
路過見到都幾多嘢食,有烤魚有雞煲,入到來坐低然後個姐姐仔話個招牌烤魚有68折,之後我都覺得折後價錢OK可以試試就點咗,跟住上咗魚之後,起筷開始食咗先走來同我地講話要按照全單原價滿500蚊先可以享有條魚68折個優惠,心諗吓?咁都得?食緊時仲周不時來提醒我地仲差一百蚊就可以滿五百,大佬呀唔係話唔想比錢你賺,但我真係食唔到咁多我又點點得落呀。另外味道方面好彩都OK唔差,一個烤魚絕對夠2人食,不過價錢方面就好模糊。到埋單嗰下我地當然同佢理論返啦,最後話可能誤會同都想我地下次再次幫襯先計返條魚68折,話社交平台同廣告有寫明條款😓我路過見到餐牌嘢食OK所以入來食,大佬你餐牌又冇寫明total滿幾多先可以有折係好大問題囉,唔通入來前我專登上去睇下你地社交平台同各項條款先入去食?最後又話唔想我地簽卡因為簽卡收charge要求我地比現金😓(門口又冇寫只收cash….😥)。仲有到依家都唔明食個烤魚點解又會有收醬料費$8一位😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫溫馨提醒大家睇清楚收費先好入去食或者埋單時睇清楚啲😥😥總體認真麻麻,食得唔開心

仲有到依家都唔明食個烤魚
點解又會有收醬料費$8一位😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

溫馨提醒大家睇清楚收費先好入去食或者埋單
時睇清楚啲😥😥

總體認真麻麻,食得唔開心